Nederlandse schipper met motor problemen

Donderdagmorgen 10 augustus vaart de Nederlandse schipper met zeilboot Nika ter hoogte van de Oostendebank Oost als hij problemen krijgt met de motor. De VBZR wordt via het MRCC (Kustwacht) ingeschakeld. Als de redders om 09.31 uur bij het schip aankomen vaart de schipper nog op de fok. In overleg met de schipper gaat het grootzeil erbij richting Oostende. Daar neemt de VBZR de zaak over en legt een sleeptrosverbinding aan. Vervolgens wordt het schip met bemanning afgemeerd bij het Mercatordok wachtponton. Om 11.00 uur zijn de redders terug in Blankenberge. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s