Vermeende drenkeling wordt zoektocht in de nacht

Woensdag nacht om 00.16 uur alarmeert het MRCC (Kustwacht) de reddingsdienst voor een melding van een mogelijke drenkeling bij de westelijke dam bij Zeebrugge. De reddingsboot met bemanning vertrekt en start een uitgebreide zoektocht met zoeklichten. Een drifter wordt uitgezet om de stroomsterkte en richting te bepalen. Na ruim anderhalf uur zoeken wordt in overleg met het MRCC de zoektocht afgeblazen. Nadere informatie over de vermeende drenkeling is niet beschikbaar. Om 01.45 uur wordt de zoekactie stopgezet en blijkt de persoon in kwestie gezond en wel te zijn.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s