Vissersboot Saefetingen met pech

Zondag 3 september kampt de schipper van de visboot Safetingen met problemen aan de motor. Positie is voor Bredene. De reddingsdienst vertrekt om 13.06 uur vanuit Blankenberge en is om 13.26 uur ter plaatse. In overleg met de schipper besluiten ze om de zware netten los te koppelen en te voorzien van boeien. De schipper zegt er zelf zorg voor de dragen dat de netten worden geruimd. Kort hierna vertrekt de reddingsboot met sleep naar de haven van Oostende. Daar wordt de boot kort voor de sluis afgemeerd. De redders kunnen terug naar de thuishaven Blankenberge. Om 14.55 uur is het einde actie.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s