Betonning terug in havengeul Blankenberge

De rood/groene markering om de haven van Blankenberge is terug. Door de zware storm die onlangs de kust teisterde ligt er bij de haveningang van Blankenberge weer een flinke zandplaat. De eerste boten die er door werden verrast moesten door de reddingsdienst in allerijl worden los getrokken. De VBZR heeft nu in overleg met de Maritieme Dienst Kust de betonning terug laten leggen als markering. Volg de betonning om de haven van Blankenberge in te varen. Houd wel rekening met hoog- en laagwater.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s