Visboot met motorproblemen voor pier Blankenberge

Vandaag 18 oktober om 11.38 uur krijgt de schipper van een Vona visboot voor de pier van Blankenberge problemen met de motor. De schipper en zijn opvarende zien geen andere mogelijkheid dan de VBZR om hulp te vragen. Om 11.55 uur zijn de redders al bij de onfortuinlijke schipper. Een sleeptros brengt uitkomst en de reddingsboot bemanning sleept de visboot terug naar de haven van Blankenberge. Om 12.25 uur zit de melding er weer op en kunnen de redders weer terug aan het werk bij hun werkgever. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s