Sportvisser met motorpech

Eindelijk lekker weer om te gaan vissen. Dat moet ook de schipper van visboot Drifter hebben gedacht toen hij vanmorgen op pad ging. Het zat hem echter niet mee, want om 09.33 uur op deze mooie zaterdagmorgen had de motor van zijn boot er geen zin meer in. Wat doe je dan als je op 2 mijl buiten de kust voor Blankenberge rond dobbert. Eigenlijk maar één ding en dat is de hulp van de VBZR roepen om je toch maar naar de thuishaven Blankenberge te slepen. Om 09.55 uur waren de redders er al. De Kustwacht (MRCC) had de redders opgeroepen om te komen helpen. Korte tijd later lag de onfortuinlijke visser terug in de haven. Hij kan aan het werk op zoek naar de oorzaak van de motorstoring. Voor de redders was het einde actie.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s