Eerste zonnenstraal, eerste melding kind zoek

De VBZR en de Kustwacht kunnen er bijna de klok op gelijk zetten. Op de eerste echte mooie zonnige dag komt vast een melding dat er een kind vanaf het strand wordt vermist. Om 14.59 uur meldt het MRCC (Kustwacht) Oostende aan de VBZR dat er een kind wordt vermist ter hoogte van BL08 tussen strandpaal 1 en 2. Om 15.12 uur vertrekken met spoed: de Sterken Dries, Strandploeg en de reddingsjeep van de VBZR.

Aangekomen op de locatie zet de schipper van de reddingsboot eerst twee redders en strandploeg af op het strand die door de branding het gebied tussen paal 1 en 2 gaan uitkammen. De bemanning van de reddingsboot zoekt vanaf het strand door de branding. Om 15.23 uur komt het bericht dat het vermiste kind gelukkig gewoon in goede gezond op het strand is aangetroffen. De uitgerukte redders kunnen weer terug naar de basis. Morgen weer een zonnige dag.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s