Bon Vivant meer dan 5 mijl uit de kust met motorpech

Zondagmorgen om 11.20 uur vraagt de schipper van de Bon Vivant om een sleep naar de haven van Blankenberge. Aan boord zijn 7 opvarenden. De schipper ligt in het ankergebied en voor de VBZR redders is het 1 uur varen om er te komen. Ter plaatse merken ze dat de motor een enorm lawaai maakt en flink rookt. Het wordt slepen en dat is met beperkte snelheid een tijdrovende klus. Om 14.50 uur zijn ze binnen de 5 mijlzone. Om 15.45 uur zijn ze bij de haveningang van Blankenberge. Even nadien kan de visboot worden afgemeerd. Al met al een sleep die meer dan 4 uur in beslag nam, maar de schipper en de opvarenden waren blij dat de VBZR uitkomst bood. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s