Zynitec met defecte motor

Maandagmiddag om 14.18 uur gaat de VBZR op verzoek van de Kustwacht (MRCC) naar positie S6, want daar ligt de schipper van de sportvisboot Zynitec met een probleem aan de motor. Om 14.56 uur zijn de redders van de VBZR ter plaatse. Aanvankelijk wordt gedacht dat het om startproblemen gaat en wordt een extra accu aan boord gebracht. Kennelijk blijkt dit niet het probleem te zijn, want de motor heeft er echt geen zin meer in. De sleeptrosverbinding biedt uitkomst en de vissersboot wordt met opvarenden teruggebracht naar de thuishaven Zeebrugge. Om 15.45 uur zijn de redders terug in de thuishaven. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s