Middennachtelijke sleep zeilboot

Om precies 00.00 uur meldt de schipper van de zeilboot Caroline dat hij met zijn zeilboot motorpech heeft en voor de haveningang van Blankenberge ligt. Om 00.14 varen de redders al uit om de schipper met zijn zeilboot op sleep te nemen. Drie kwartier later ligt de boot afgemeerd in de haven van Blankenberge. De oorzaak van het motorprobleem is voor de eigenaar nog onduidelijk, maar dat is iets voor later. Einde actie om 00.55 uur. De redders kunnen terug naar bed.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s