Motor van visboot Knor ‘knort’ niet meer

Woensdagmiddag om 13.23 uur vraagt de schipper van de vishengelboot Knor of de reddingsdienst kan komen. De motor van de Knor doet het niet meer en bij een flinke wind 5-6 Baufort is dat geen fijn gevoel. De redders zijn al om 13.48 uur ter plaatse. Op verzoek van de reddingsdienst heeft de schipper zijn anker uitgebracht om het verder op drift raken van het schip te voorkomen. De redders zien dat de opvarenden geen reddingsvesten aan hebben en vragen deze dit nu wel te doen gezien de sterke wind. De Knor wordt op sleep genomen en teruggebracht naar de haven van Blankenberge. Om 14.45 uur is ook dit verzoek weer succesvol afgewerkt. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s