Motorboot Serendipity met problemen motor

Vanmiddag om 12.29 uur vraagt de schipper van de motorboot Serendipity aan de Kustwacht om de VBZR te vragen hem te komen helpen. Hij heeft problemen met zijn motor. Als de redders zijn uitgevaren naar de opgegeven positie, oostelijke havendam Zeebrugge, zien ze dat de motorboot wordt begeleid door de politieboot SPN2. Eén van de 2 motoren heeft het begeven, maar de andere motor doet nog steeds zijn best. In overleg met de eigenaar neemt de VBZR de begeleiding van de motorboot over van de politie. De eigenaar kiest ervoor om op eigen kracht verder te varen om zo naar Blankenberge te gaan. De redders spreken af dat ze het schip zullen blijven begeleiden en hij de meters van die ene motor goed in de gaten blijft houden. Het lukt om zo de haven van Blankenberge binnen te varen. De schipper kan zijn boot zelf veilig afmeren. Einde actie om 13.30 uur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s