De motor van Zorba stopt ermee

Zorba, een geweldige imposante naam voor een zeilboot, maar als de motor er geen zin meer in heeft gaat het de schipper ook niet meer voor de wind. Dat was vandaag voor de schipper aanleiding om de hulp van de VBZR in te roepen om hem te komen helpen. Gelukkig vaart Zorba niet in Griekenland maar voor de deur van de haveningang van Blankenberge. De reddingsdienst sleept Zorba terug naar de thuishaven. De oproep kwam om 15.07 uur en om 16.45 uur is alles weer veilig afgewerkt. Einde interventie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s