Zeilboot maakt water in nieuwe haven

Dinsdagmiddag om 13.43 ziet de havenmeester, dat er kennelijk iets niet goed is met de zeilboot Kalibu in de nieuwe haven. De boot ligt te diep en hij besluit de VBZR te hulp te vragen. De jeep van de reddingsdienst vertrekt korte tijd later met een dompelpomp en een bergingspomp. Ter plaatse beginnen ze direct met het leegpompen van de zeilboot. Als het water uit de boot is ontdekken ze dat er kennelijk iets niet goed zit bij de zeewater inlaat. De eigenaar lost de zaak verder zelf op en de redders zijn om 15.45 uur klaar met hun inzet. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s