Vandaag visboot Marjo met motorproblemen

De Kustwacht (MRCC) vraagt de redders van de VBZR om naar de kust voor Blankenberge te gaan. Daar ligt visboot Marjo en de schipper krijgt de motor niet meer aan de praat. Om 14.13 uur komt de melding binnen en even later  zijn de redders al ter plaatse. Een van de redders gaat aan boord van de visboot en helpt de schipper met het lichten van het anker als de sleeptros al is vastgemaakt. Om 14.52 uur ligt de visboot weer aan de steiger bij de VONA. Weer een gelukkige schipper. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s