Vroeg uit de veren

Vandaag, zondagmorgen, werd het voor de redders geen zondag om even een beetje uit te slapen. Om 06.29 komst er een oproep van de Kustwacht (MRCC) om de schipper van de zeilboot Rosa Mistica te gaan helpen. De schipper kampt met motorpech en bevindt zich ter hoogte van de Haan. Om 07.03 uur zijn de redders met de Sterken Dries ter plaatse en slepen de schipper met boot naar de haven van Oostende. Daar wordt de boot afgemeerd en kunnen de redders terug naar Blankenberge. Om 08.08 uur is het einde inzet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s