Zeilboot Pushpin Too ook met defecte motor

Zaterdagmiddag om 16.24 uur vraagt de schipper van de zeilboot Pushpin Too om een sleep, want de motor van zijn zeilboot doet het niet meer. De redders proberen contact te krijgen met de schipper maar de zendknop van de marifoon blijft kennelijk hangen. Communicatie is niet meer mogelijk. De redders gaan op zoek langs de op zee varende boten voor Blankenberge en vinden uiteindelijk met behulp van de Kustwacht de zeilboot. Bemanning en boot worden naar de haven van Blankenberge gesleept. Einde actie om 17.21 uur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s