Kind zoek in roze bikini groot alarm

Dinsdagmiddag om 15.11 uur is er groot alarm voor de redders van de VBZR. Sinds 20 minuten is een meisje in roze bikini spoorloos vanaf de locatie KN17. Twee schippers en volledige bemanning en medisch deskundige gaan met spoed aan boord van de reddingsboot. Eén schipper blijft nog even in reddingsstation om eventueel een tweede boot te bemannen.

Om 15.25 uur zijn de redders ter hoogte van de opgegeven locatie. Gelukkig komt om 15.37 uur het bericht binnen dat het kind gezond en wel terecht is. Einde actie. Elke redder kan weer terug naar zijn werk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s