Alweer een gebroken mast zeilboot

De masten op de zeilboten hebben het kennelijk zwaar. In korte tijd is dit de 3e melding voor de redders van de VBZR. Vandaag, dinsdag 14 augustus, meldt de schipper van de zeilboot Seahunter dat zijn mast is gebroken. De schipper vaart voor Duinbergen en de redders van de VBZR gaan snel ter plaatse.

De reddingsboot Winifred uit Cadzand, die ook is opgeroepen, is ter plaatse als de redders van de VBZR aankomen. De mast van de zeilboot is reeds gezonken en momenteel niet te bergen. De locatie wordt met een boei gemarkeerd en de positie wordt aan het MRCC (Kustwacht) doorgegeven (N 51.19.078-O 003.19.078). De schipper van de Seahunter kan op eigen kracht naar de thuishaven Blankenberge gevaren. Niemand is gelukkig gewond geraakt. Om 12.35 uur is het einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s