Visser heeft dieselproblemen met motor

Vanmiddag om 13.22 uur meldt de schipper van de visboot Leyra uit Blankenberge dat hij bij de Wenduinebank ligt en problemen heeft met de motor van zijn boot. Hij vermoedt dat er een dieselprobleem is en krijgt het niet opgelost. De redders gaan met de Sterken Dries ter plaatse en arriveren om 13.48 uur bij de schipper. De boot wordt op sleep genomen en naar de haven van Blankenberge gebracht. De schipper kan nu zelf verder aan de gang om het technisch probleem op te lossen. Einde actie om 14.,

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s