Visboot stuurloos door lekke olieleiding keerkoppeling

De visboot Tonidi is stuurloos geworden als donderdagmorgen om 11.26 uur de olieleiding van de keerkoppeling is gebarsten. De aandrijving is weg en de boot doet wat de wind wil. Het schip wordt met de steven tegen de glooiing van de kadekant gedrukt en met de achtersteven tegen de dukdalf van de haveningang van de nieuwe haven in Blankenberge. De redders van de VBZR zijn gelukkig snel ter plaatsen met de reddingsboot en trekken de visboot weg uit de benarde positie. De visboot kan even daarna veilig worden afgemeerd. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s