Garnalenvisser met motorpech

Zaterdagmorgen om 07.25 uur vraagt de schipper van de Christina hulp van de VBZR redders. De garnalenvisser heeft problemen met de koppeling van zijn motor. Hij bevindt zich op de Paardenmarkt voor Heist. Om 08.05 is de sleeptros vastgemaakt en kan de sleep richting de thuishaven Zeebrugge beginnen. De sleep gaat toch onverwacht wat langer duren, want er moet gewacht worden tot een gastanker de haven van Zeebrugge heeft verlaten. Om 08.45 uur mogen de redders met de gesleepte visboot de haven binnen varen. Om 09.20 uur kan de boot op zijn eigen ligplaats worden afgemeerd. De redders kunnen terug naar de thuishaven Blankenberge.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s