Motorboot Tilihay heeft motorpech

De redders van de VBZR zijn nog maar net terug in de thuishaven als er een oproep komt van de Kustwacht (MRCC) dat de schipper van de motorboot Tilihay om hulp vraagt. De schipper heeft motorproblemen. De locatie is 2 mijl in zee voor De Haan.

Als de redders ter plaatse komen zien ze dat de boot wordt gesleept door de visboot Sunderland. De ebstroom is sterk en zorgt ervoor dat de beide boten nauwelijks vooruit komen. In overleg met de beide schippers besluiten ze de sleep door de reddingsboot over te nemen. Om 12.00 uur ligt de Tilihay terug op zijn eigen ligplaats in de haven van Blankenberge. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s