Visboot met platte batterij voor Blankenberge

Donderdagmiddag om 14.26 uur meldt het MRCC (Kustwacht) aan de redders van de VBZR dat de schipper van de vishengelboot Insomnia op ongeveer 1 mijl buiten de kust voor Blankenberge met een platte batterij ligt. De reddingsboot  met bemanning rukt even later uit met een reserve-accu aan boord. Als ze om 14.52 uur ter plaatse zijn gaat een redder aan boord van de visboot en neemt de accu mee. Hij slaagt erin de motor weer aan de praat te krijgen. De schipper kan op eigen kracht terug naar de haven van Blankenberge varen. Voor alle zekerheid blijft een redder aan boord, maar gelukkig kan de visboot korte tijd later veilig op zijn eigen ligplaats worden afgemeerd. Einde actie om 15.10 uur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s