Accu Pieterman heeft er geen zin in

Het was voor de schipper vandaag (zondag) een prachtige visdag, maar toen hij rond 12.35 uur na het vissen zijn motor wilde starten dacht de motor er toch anders over. Niet meer aan de praat te krijgen. Vermoedelijk een platte batterij.  Gelukkig is er dan nog de VBZR en die redders komen altijd. Voor vertrek snel een startaccu meegenomen en op naar de Pieterman die op ongeveer 1 mijl uit de Blankenbergse kust lag. Ter plaatse werd de startaccu aangekoppeld en de motor van de Pieterman zag het ook weer zonnig in. Op eigen kracht terug naar de haven van Blankenberge, maar wel onder toeziend oog van de redders. Om 13.54 is het einde actie voor de redders. Ze kunnen weer gaan genieten van een mooie dag.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s