Defect aan motor van visboot Red One

Zaterdagavond om 18.58 uur vraagt de schipper van de Red One via de Kustwacht hulp van de VBZR. De Red One wordt al gesleept en is ter hoogte van de Westhinder en hij vraagt om bij de Oostbank bij Oostende te worden overgenomen om naar de haven van Blankenberge te worden gesleept. De schipper spreekt met de VBZR af, dat de wisseling om 19.30 uur plaatsvindt. De schepen treffen elkaar op de afgesproken plaats. De Protector van Ship Support heeft het schip op sleep en de VBZR neemt het over. Drie van de 5 bemanningsleden stappen aan boord van de reddingsboot en de sleeptros wordt gewisseld. Om 20.55 uur ligt de Red One weer terug afgemeerd in de haven van Blankenberge en is het einde actie voor de VBZR.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s