Fotograaf gered van zandbank

Woensdag 17 april een spoed oproep voor de redders van de VBZR. Een fotograaf staat met statief op de 1e zandbank bij Blankenberge gezien in de richting van Wenduine. De man staat kennelijk al tot zijn middel in het water en ziet geen kans meer op eigen kracht naar het strand te komen. Onmiddellijk vaart de reddingsboot uit en zien ze als ze buiten de havenmondig komen dat de strandredders al bij de man zijn. De man wordt aan boord genomen van de rib en naar het strand gevaren. Wat nu precies de oorzaak was waarom de man in deze benarde positie is gekomen is niet bekend. De redders kunnen terug naar het reddingsstation. Einde inzet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s