Alarmbellen rinkelen, kind vermist bij Knokke

Donderdagmiddag om 12.27 uur komt het verontrustende bericht binnen dat een kind wordt vermist bij Knokke. Het zijn meldingen die binnen komen als het zonnetje na de winter weer hoog aan de hemel staat. Elke hulpdienst is weer als vanouds in de hoogste staat van paraatheid bij een dergelijke melding. Ook de VBZR, de heli, politie, brandweer gaan massaal op zoek. De massale zoektocht duurt wel 2 uur lang en dan komt het bericht binnen dat het kind veilig en wel thuis is. Alle ingezette eenheden kunnen terug naar de basis.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s