Kitesurfer in de problemen bij BB pier

Vanavond om 19.06 uur komt een verontruste melding binnen dat een kitsurfer ter hoogte van de pier van Blankenberge in ernstige problemen zit. De motoren van de reddingsboot zijn als gestart en de redders rennen over de stijger om zo snel als mogelijk aan boord te zijn. De redders waren in het Vismijntje voor overleg en voorbereiding van de Havenfeesten en kunnen dus extra snel vertrekken, maar dat blijkt op het laatste moment niet meer nodig te zijn. De kiter is kennelijk niet meer in de problemen en de mannen kunnen met de reddingsboot in de haven blijven. Einde inzet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s