Visboot O190 met motor problemen

Donderdagavond om 20.02 komt er een oproep binnen van de O 190 uit Oostende. Er zijn problemen met de motor en of ze op eigen kracht de haven van Oostende bereiken is maar de vraag. De redders gaan met de Sterken Dries op pad en zijn om 20.27 uur ter plaatse. Onder begeleiding van de redders vaart de O 190 die op dat moment op 6 mijl voor De Haan vaart langzaam richting de thuishaven. Daar aangekomen nemen de redders de O 190 op sleep om het schip richting de haven te slepen. Eenmaal in de haven neemt Bremer de sleep over en brengt het schip naar de ligplaats. Om 22.30 uur zijn de redders weer terug in Blankenberge. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s