Sportvisboot met defecte aandrijving

Vanmorgen om 09.38 uur krijgen de redders van de VBZR de melding door dat de schipper van de visboot Evy Matteo problemen heeft met de aandrijving. Mogelijk problemen met de keerkoppeling. De schipper ligt met zijn boot ter hoogte van boei S 5 zo’n 5 mijl verwijderd voor de kust van Blankenberge. Om 10.12 uur zijn de redders bij de schipper en nemen ze de visboot op sleep naar de thuishaven Zeebrugge. Als de boot is afgemeerd varen de redders terug naar de thuishaven en kunnen weer op weg naar hun werk. Om 11.50 uur is het einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s