Help ons helpen

Help ons Helpen

U kunt de VBZR op vele manieren een helpende hand toe steken. Het gaat ons niet om hele grote bedragen, maar eerlijk gezegd zijn die natuurlijk zeer welkom. Ook kleine donatie als blijk van waardering  of attentie stellen we bijzonder op prijs.

Bent u op zoek naar een goed idee? Wat dacht u dan van een donatie uit de opbrengst van een door u opgezet sportevenement zoals een voetbalwedstrijd, een wielerronde, een vis- of een zeilwedstrijd of een bedrijfsuitje?  Er zijn legio voorbeelden te bedenken. Ook uw deelnemers zullen het waarderen dat uw sportevenement een stukje maatschappelijke verantwoordelijkheid oppakt om de redders van de VBZR te ondersteunen die dag en nacht klaar staan om mensen in nood te helpen.

Ook uw persoonlijke bijdrage stellen we zéér op prijs. Misschien bent u zelfs geen bootbezitter. Misschien bent u uw kind in een onbewaakt ogenblik weleens kwijt geweest op het strand  en gingen de strandredders samen met de VBZR  voor u op zoek? Fantastisch toch. Het weerzien was voor u toch onbetaalbaar?

Al uw initiatieven en financiële bijdragen zijn geweldige opstekers voor de VBZR-manschappen. Zij waarderen dit zeer!

Geeft u dit een menselijk warm gevoel en wilt u een bijdrage storten dan kunt u dit doen op  rekening IBAN BE154727 38553130 BIC code KREDBEBB.

Met dank namens alle redders van de VBZR.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s